ЗА НАС
ОБЕКТИ
ГАЛЕРИЯ
КОНТАКТИ
English

 

Жилищна сграда в Студентски градСтроителство-К ЕООД е създадена през 1991г. с основен предмет на дейност жилищно, промишлено и гражданско строителство. Днес във фирмата работят 100 строители, 15 технически лица и експерти. Компанията разполага със собствена производствена база, която непрекъснато усъвършенства: собствен автотранспорт, инвентар, арматурен двор и всичко необходимо за строителството, което от своя страна е гаранция за спазване на заявените срокове за строеж. Технологичното време за строителство на една жилищна сграда е две до две и половина години.

Жилищна сграда в Студентски град,  до зала "Христо Ботев"Качество на материалите
Всички жилищни сгради на Строителство-К ЕООД са изградени с традиционната българска червена тухла, върху която задължително се поставя външна топло- и шумоизолация от най-качествени материали. Обектите на фирмата са с централна топлофикация или газифицирани. Алуминиевата дограма на сградите е собствено производство с прекъснат термомост, за да се избегне конденз, а стъклопакетът е по желание на клиента, като най-предпочитан е троен стъклопакет, който гарантира перфектна звуко- и термоизолация. В своите сгради Строителство-К ЕООД задължително полага инсталации за телефони, кабелна телевизия и интернет.

Комплекс от еднофамилни къщи в кв. "Манастирски ливади-Изток"Общи части
Строителство-К ЕООД предава жилищата на новите собственици с напълно зав
ършени общи части. Фирмата извършва единствено луксозни довършителни работи. Използват се мрамор и гранитогрес, изработват се окачени тавани с оригинални светлинни решения за стълбищата.

 

© Copyright 2006, Строителство-К ЕООД